Зросла кількість постраждалих від нічної атаки на Запоріжжі: 25-річний чоловік знаходиться у важкому стані — Новини Запоріжжя

Кількість постраждалих від нічного обстрілу Запоріжжя КАБами зросла до дев’ятьох людей. Чоловік знаходиться у важкому стані в лікарні.

Про це повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров.

Стан 25-річного чоловіка, який отримав множинні травми, важкий, але стабільний. Його прооперували.

Дві жінки отримали допомогу медиків і лікуються вдома. Інші постраждалі від госпіталізації відмовилися.

«Четверту ніч ворог обстрілює центр міста КАБами. Вчергове ми бачимо, що у нас є три локації житлового сектору, де ворог і зруйнував, і пошкодив житлові будинки. На сьогодні вже зафіксовано більш ніж 150 звернень від мешканців про те, що їхні житлові приміщення пошкоджені.

Наразі в нас є дев’ять мешканців, які постраждали. На кожній локації працюють комунальні служби для того, щоб забити вибиті вікна OSB і потім встановити нові. Зараз відбувається розчищення завалів. Також ми попередньо бачимо, що є постраждалі багатоповерхові будинки, по яких скоріш за все буде зроблене технічне обстеження і вони будуть признані такими, які не будуть відбудовуватись, а мешканці отримають сертифікати на придбання нових квартир», — зазначив Іван Федоров.

Доповнено: Кількість постраждалих станом на 11.36 збільшилася до 10.

Нагадаємо, 25 вересня з 22:55 до 23:14 окупанти завдали п’ять авіаударів (попередньо – КАБами) по території Запоріжжя та Запорізького району. Раніше повідомлялось про вісьмох постраждалих — це чотири жінки, три чоловіка та 14-річний хлопець.

Пошкоджено сім багатоповерхівок та 15 приватних будинків. Нічні удари по Запоріжжю залишили без світла 50 родин.

Під вогонь окупантів потрапили 11 населених пунктів Запорізької області: били з авіації, РСЗВ та артилерії

Джерело

Новини Запоріжжя