Знищено майно людей та вщент зруйновані будинки: наслідки ворожих ударів по Запорізькій області 17 жовтня, — ФОТО | Новини Запоріжжя

Впродовж 17 жовтня російські війська гатили по дев’яти містам та селам Запорізької області з авіації, артилерії, реактивних систем залпового вогню та безпілотників.

Про це повідомили у Національній поліції Запорізької області.

Внаслідок російських ударів пошкоджено будинки мирних мешканців. Деякі з них зруйновано вщент. Також знищено майно мирних мешканців, пошкоджено гаражі та господарські споруди. За всіма фактами російських воєнних злочинів правоохоронці відкрили провадження за ч. 1 ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Вчора з «сірої зони» поліцейські евакуювали 39-річну жительку Малої Токмачки. Поліція закликає всіх громадян евакуюватися з прифронтових населених пунктів до більш безпечних місць.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», цього тижня з Малої Токмачки правоохоронці евакуювали 7 мирних мешканців. Обласна влада рекомендує евакуюватися з одного з населених пунктів Оріхівської громади.

Ворог штурмував позиції захисників біля одного з населених пунктів Запорізької області

Джерело

Новини Запоріжжя