За добу РФ завдала понад 100 ударів по Запорізькій області, постраждало троє людей

За добу окупанти обстріляли 16 населених пунктів Запорізької області.

За добу окупанти обстріляли 16 населених пунктів Запорізької області. t.me/zoda_gov_ua

За минулу добу, 3 вересня, російська армія атакувала 30 населених пунктів. В Оріхові та Малій Токмачці постраждало цивільне населення.

За ранковим зведенням від очільника Запорізької ОВА Юрія Малашко, надійшло 31 повідомлення про руйнування житлових будинків, господарських споруд і об’єктів інфраструктури.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Усього за минулу добу було зафіксовано 104 обстріли. Ворог використовував ракети для удару по Верхній Терсі, РСЗВ — для атаки на Червоне і Степове, а також виконав шість авіаційних наступів на Оріхів. Також були проведені БплА-атаки по Щербакам, Чарівному, Ольгівському та П’ятихаткам.

Зокрема, було проведено 88 артилерійських обстрілів, що призвели до пошкоджень на території Гуляйполя, Залізничного, Новоданилівки, Павлівки, Затишшя, Левадного, Білогір’я, П’ятихаток, Плавнів, Лобкового, Степногірська та інших міст і сіл у прифронтовій зоні.

Унаслідок авіаційного удару по Оріхову була поранена 51-річна жінка. Крім того, в результаті артобстрілу Малої Токмачки постраждала родина — 68-річна жінка та 71-річний чоловік.

Усі постраждалі були госпіталізовані для надання необхідної медичної допомоги.

Джерело

Новини Запоріжжя