Удари по Запоріжжю: в Комунарському районі пошкоджені понад 30 приватних будинків, один зруйновано, — ФОТО — Новини Запоріжжя

Російська армія вчора ввечері, 24 вересня, знову нанесла серію авіаударів по Запоріжжю. Прильоти зафіксовані в Комунарському районі міста. Пошуково-рятувальна операція завершена. На цей час зафіксовано пошкодження 34 приватних будинків, один приватний будинок зруйновано.

Про це повідомляють Запорізька міська рада та її секретарка Регіна Харченко.

У постраждалих оселях пошкоджено покрівлі, вибито вікна. Розгорнуто палатку міської ради, соцпрацівники проводять анкетування власників пошкоджених будинків. На місцях працюють комунальні служби, які «закривають» вікна, розбирають завали, збирають та вивозять будівельне сміття.

Загалом за ці дні у Запоріжжі зруйновано три приватних будинки, один приватний будинок зруйновано частково. Пошкодження отримали 98 багатоповерхівок, 161 приватна оселя. На цей час «закрито» вікна у 28 багатоквартирних та 36 приватних будинках. Використано 919 листів OSB з міського резерву.

Нагадаємо, 24 вересня з 21:30 до 21:52 російські окупанти завдали чотири удари по території Запоріжжя. За попередніми даними, обстріли були здійснені керованими авіаційними бомбами (КАБами).

Станом на ранок відомо про сімох постраждалих, три людини перебувають у лікарні, 48-річна жінка знаходиться у вкрай тяжкому стані. Одну людину врятували з-під завалів. Влучання зафіксовані на території кладовища та у приватному секторі.

Російські війська вбили FPV-дроном мешканця Запорізької області

Джерело

Новини Запоріжжя