Які автоматичні сервіси підвищують шанси на перемогу у Лото Максима

Лото Максима є однією з найпопулярніших українських ігор. Оскільки пропонує доволі великий джекпот – станом на сьогодні головний приз складає понад 2 млн грн. Розігруються ці гроші між тими, хто закреслив 5 номерів з 45, що розташовані послідовно на лотерейному білеті.

Зіграти в Лото Максима сьогодні можна, навіть не виходячи з дому – на https://unl.ua/uk/games/maxima, придбавши та заповнивши білет онлайн. Зазвичай гравці обирають стратегію, виходячи зі своїх щасливих чисел чи, наприклад дати народження, весілля тощо. Однак існують також автоматичні сервіси та програми, які можуть допомогти вам із заповненням білета, якщо усі ваші ідеї вичерпались.

Автоматичне заповнення лотерейного білета Лото Максима

Купляючи лотерейний білет Лото Максима онлайн на сайті Української національної лотереї, ви можете побачити окремо розділ Випадкове заповнення. Натисніть на кнопку – і система сама обере для вас п’ять номерів, якими ви будете грати. Це особливо актуально, якщо:

  1. Ви не впевнені, що обрана вами стратегія спрацює.
  2. Ви граєте кількома лотерейними білетами, і у вас уже вичерпалися ідеї, як заповнити ігровий бланк.
  3. Ви вважаєте, що вам не щастить, і хочете  довіритись долі.

Чи є автоматичне заповнення лотерейного білета упередженим? Насправді ні, оскільки результат гри неможливо знати наперед. Ніхто не може передбачити, які саме номери випадуть з лототрона під час найближчої трансляції. Це робить вибір випадкових чисел повністю чесним та прозорим.

Перевірка своєї комбінації

Відкривши сторінку Лото Максима, ви можете побачити окремий розділ, який називається Перевірити себе. Це також абсолютно автоматична система, яка швидко аналізує вибрану вами комбінацію номерів. Тут вам потрібно зазначити ті числа, які ви плануєте закреслювати на ігровому полі. Можна аналізувати від 5 до 12 номерів (12 чисел можуть брати участь у розіграші, якщо ви обрали системну гру – у такому разі за кожен доданий закреслений номер проводиться додаткова оплата).

Уже за кілька секунд вам буде продемонстровано результат перевірки комбінацій. Система показує:

  1. Кількість вдалих розіграшів. Так, наприклад, обираючи номери 10, 21, 29, 36, 45, ви можете побачити, що вдалих розіграшів було 309.
  2. Сумарний виграш з цією комбінацією. З попередньо перерахованими номерами сумарний виграш складає 8600 грн.

Для підтвердження цієї інформації буде надано доступ до усіх результатів ігор, де переможними стали хоча б 2 з обраних вами чисел. Такий підхід дозволяє отримати додаткову впевненість у своїх силах і водночас з тим використовує надійну стратегію – аналіз статистичних даних.

Звісно, це не означає, що під час наступного розіграшу саме ці номери точно випадуть. Однак знати історію попередніх ігор також корисно.

Рандомайзери для лотерей

Сервіси, що рандомно видають номери, сьогодні використовуються як для проведення розіграшів, так і для розваг. І окремо їх можна застосовувати, граючи у лотерею. Зазвичай у рандомайзерах можна вказати:

  • загальну кількість номерів, з якої вам потрібно обирати;
  • кількість чисел, яку має видати система.

Деякі з таких сервісів також можуть використовувати більш складні методики, наприклад теорію ймовірності та інші математичні підходи.

Ще один сучасний інструмент, який допомагає визначитися, які номери закреслювати, граючи у Лото Максима – штучний інтелект. Ви можете використовувати будь-який сервіс, що дає відповіді на питання користувачів. Головне правильно сформулюйте питання: вкажіть максимальну кількість номерів у лотерейному білеті та кількість чисел.

УЧАСТЬ В АЗАРТНИХ ІГРАХ МОЖЕ ВИКЛИКАТИ ІГРОВУ ЗАЛЕЖНІСТЬ. ДОТРИМУЙТЕСЬ ПРАВИЛ (ПРИНЦИПІВ) ВІДПОВІДАЛЬНОЇ ГРИ.

Матеріал пропонується з ознайомчою метою особам, які досягли 21 року і не є рекламою азартних ігор. Також підкреслюємо, що азартні ігри є розвагою і участь в азартних іграх не може бути джерелом доходів чи альтернативою роботі.

Сайт не несе відповідальність за наявність у організаторів азартних ігор та/або букмекерської діяльності відповідних ліцензій в Україні.

Новини Запоріжжя