У Запоріжжі викрили двох зловмисників, які ошукували чоловіків | Новини Запоріжжя

36-річний чоловік та 31-річна жінка розмістили в мережі багато оголошень зі світлинами привабливих дівчат, які нібито надають інтимні послуги за гроші. В ході телефонних розмов вони просили «клієнтів» перерахувати 1500-3500 гривень авансу. Та після отримання коштів зникали.

Про це повідомили у Національній поліції Запорізької області.

Зловмисники ошукали щонайменше чотирьох запоріжців. Вони діяли за певною схемою: чоловік представлявся адміністратором та пояснював умови зустрічі зацікавлених «клієнтам», її вартість та просив передплату.

Ще частину суми просила перерахувати жінка, яка представлялася дівчиною з оголошення. Вона запевняла, що вже збирається їхати на зустріч, однак кошти до рук не бере з метою особистої безпеки.

Після отримання коштів шахраї переставали виходити на зв’язок, а номери потерпілих вносили до «чорного списку».

Під час обшуку у фігурантів вилучили: мобільні телефони, сім-картки різних мобільних операторів, планшет, банківські картки, чорнові записи та інші речові докази.

Наразі їм повідомлено про підозру за частиною ч. 2 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Їм загрожує до трьох років ув’язнення. Зараз правоохоронці встановлюють інших потерпілих від дій аферистів.

У барі в центрі Запоріжжя п’яний чоловік жорстоко побив дівчину, – ВІДЕО

Джерело

Новини Запоріжжя