У Запоріжжі стартує навчальна програма з підприємництва для жінок: як стати її учасницею — Новини Запоріжжя

З 7 жовтня стартує навчальна програма з підприємництва для жінок «МІСТ» від U&WE Hub (offline). Воно триватиме до 27 листопада. Нині вже відкрита реєстрація на VI потік.

Як повідомили організатори, ця програма допоможе тим жінкам, які мають бізнес-ідею, але в них недостатньо знань для втілення, а також тим, хто вже має бізнес і прагнете його розвивати та масштабувати. Також, ця програма допоможе тим жінкам, які мали бізнес до війни та мріють його релокувати, відновити чи перезапустити.

«Унікальність навчальної програми «МІСТ» від  U&WE Hub в тому, що це не просто теоретичні знання (які можна знайти в інтернеті), це – практика і робота з вашими однокурсницями, з  кваліфікованими фасилітатором/кою та куратором/кою. Уся наша команда посилить вас, вашу ідею, стратегію розвитку вашого бізнесу. Наша програма про: Масштабування, Ідеї, Стратегії, Трансформації. Ми будемо розвивати ваші бізнес-навички: візійне мислення, лідерські якості, комунікації, адаптивність та критичне мислення», – кажуть організатори.

Для участі у навчанні потрібно заповнити форму реєстрації. Прийом заявок продовжили до 1 жовтня. З обраними учасницями буде проведено співбесіди. 

Контактна особа для питань: Ганна Гонтарук, тел. +380506415652

На Донецькому напрямку загинув доброволець з Гуляйпільської громади

Джерело

Новини Запоріжжя