У тимчасово окупованому Енергодарі на Запоріжжі вибухнула автівка «начальника фізичної охорони» ЗАЕС — ГУР МО

Автівка, в якій перебував «начальник фізичної охорони» окупованої ЗАЕС . Скрин з відео ГУР

Зазначається, шо після захоплення ЗАЕС він добровільно пішов на співпрацю з російськими загарбниками, видав росіянам списки працівників станції з їхніми персональними даними, вказавши на громадян з проукраїнською позицією:

 "Брав участь у репресіях персоналу атомної електростанції, воєнних злочинах проти цивільних громадян тимчасово окупованого Енергодару. Постійно організовував заходи, спрямовані на підтримку російської окупаційної армії. Як член партії путіна "Єдіная Россія" очолював в Енергодарі так звану "раду депутатів".

Міський голова Енергодара Дмитро Орлов розмістив на своєму Telegram-каналі новину про вибух автівки Андрія Короткого та оприлюднив його світлину.

О 10:57 у Слідчому комітету РФ повідомили, що від отриманих внаслідок вибуху травм потерпілий помер у лікарні.

Раніше Суспільне повідомляло, що 2 жовтня, у тимчасово окупованому місті Бердянськ Запорізької області вибухнула автівка, в якій перебував суддя із Чернігівки Віталій Ломейко. Внаслідок вибуху він загинув.

Читати ще

Читати ще У тимчасово окупованому Бердянську на Запоріжжі внаслідок вибуху автівки загинув місцевий суддя Віталій Ломейко — ГУР МО

Джерело

Новини Запоріжжя