У центрі Запоріжжя запрацювала нова тату-студія: її відкрила переселенка з Гуляйполя | Новини Запоріжжя

Альона Пузанова з прифронтового Гуляйполя, власниця тату-салону Vitali studio, відкрила нову велику студію у самому центрі Запоріжжя.

Про це підприємниця розповіла «Першому Запорізькому».

У червні ми вже розповідали історію Альони Пузанової у великій статті. Чисельні обстріли змусили жительку прифронтового Гуляйполя переїхати до Запоріжжя у березні 2022 року. На новому місті вона змогла перетворити улюблену справу на бізнес і створила з нуля влітку 2023 року салон Vitali studio, де роблять татуювання і манікюр, а також навчають людей мистецтву татуювання.

Альона Пузанова за роботою

За рік роботи тату-салон зробив неабиякі успіхи: значно збільшив обсяг замовлень та команду, а отже – потребував масштабування роботи.

«Я зрозуміла, що нам потрібно розширюватися. Приміщення площею 50 квадратних метрів у будинку №6 по вулиці Трегубенка, в якому ми працювали, стало замалим для команди. Коли відкривали студію, у нас було двоє працівників, а зараз восьмеро. Люди хочуть з нами працювати. Або людина шукає місце роботи, а я готова його надати», – розповіла Альона Пузанова.

Vitali studio вже розпочав роботу у новій студії вдвічі більшої площі – у самому центрі міста, за адресою Соборний, 212. Салон працює на центральному проспекті між вулицею 12 Квітня та бульваром Шевченка, неподалік «Білого наливу».

Після ремонту та підготовки до відкриття нова студія дозволила одночасно працювати усій великій команді (п’ять майстрів татуажу, двоє майстрів манікюру) і навіть розшити перелік послуг. У Vitali studio тепер також працює і бровист. До речі, усі тамтешні майстри, за виключенням однієї дівчини, родом із Гуляйполя.

«У нас велика, затишна і дуже гарна студія. Ми планували зробити величезне грандіозне відкриття, але зараз це не на часі. Запоріжжя під постійним обстрілом КАБів. Але відкриття все ж буде і я хочу вас запросити розділити цей момент з нами 4 жовтня об 11:00», – звернулася до жителів Запоріжжя Альона Пузанова.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ТАТУ | НАВЧАННЯ | UGC | запоріжжя (@puzannova)

На гостей чекають фуршет, приємна атмосфера та фото на пам’ять, розіграші безкоштовних тату і сертифікатів, а також міні тату за донат.

Джерело

Новини Запоріжжя