У барі в центрі Запоріжжя п’яний чоловік жорстоко побив дівчину, — ВІДЕО | Новини Запоріжжя

В одному з закладів Запоріжжя чоловік жорстоко побив дівчину. Це сталося ще 26 вересня. Втім розголосу ситуація набула сьогодні, 3 жовтня.

Про побиття дівчина розповіла на своїй сторінці в соцмережі.

Запоріжанка розповіла, що увечері пішла відпочити до бару, в якому також і працює. Як  тільки увійшла до закладу, помітила п’яну компанію чоловіків біля бару.

«Вони були відверто п’яні та шукали конфлікту з іншими гостями бару. Декілька разів на їх хамську поведінку реагувала якомога спокійніше і не давала конфлікту розвиватися. Але йшов час, в них закінчилась пляшка і їм вже був необхідний конфлікт або драма з кимсь. Ми вийшли покурити, я викликала поліцію на їх хуліганську поведінку, за що вислухала триповерховий мат у свою сторону від чоловіка… Що було далі? А далі він побив мене», – написала дівчина в дописі.

Медики діагностували у дівчини перелом кісток носа, струс мозку та великі гематоми по всьому тілу. Поліція прибула на виклик коли вже побили дівчину.

«Я написала заяву на цю «людину», але він сказав що йому нічого не буде через родича в цій структурі навіть пропонував кошти, щоб я закрила рота», – написала дівчина.

За словами постраждалої, після того, як вона принесла до поліції заключення судово-медичної експертизи, кримінальна справа не була відкрита. Її відкрили тільки після того, як дівчина звернулась до адвоката та прокуратури.

В пресслужбі Національної поліції Запорізької області вже прокоментували цю ситуацію. Там повідомили, що особу нападника встановлено – ним виявився 28-річний місцевий житель. Слідством вирішується питання щодо кваліфікації його протиправних дій з метою притягнення до кримінальної відповідальності.

Також відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрили провадження. Попередня кваліфікація – ч. 1 ст. 125 «Умисне легке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України.

«Потерпілій видали направлення для проходження судово-медичної експертизи. За фактом несвоєчасного реагування працівників поліції на повідомлення про злочин призначена службова перевірка», – повідомили у пресслужбі.

ОБЕРЕЖНО! ВІДЕО 18+

Зачинили у квартирі покупця та вимагали 74 тис грн: в Запоріжжі «на гарячому затримали» злочинців

Джерело

Новини Запоріжжя