В окупованому Енергодарі ліквідовано зрадника, причетного до репресій співробітників ЗАЕС, — ВІДЕО | Новини Запоріжжя

Втретє за тиждень на тимчасово окупованій частині Запорізької області вибухають автівки окупантів та колаборантів. Вранці 4 жовтня підпілля ліквідувало воєнного злочинця ―  «начальника фізичної охорони» окупованої Запорізької АЕС.

Про це повідомили у Головному управлінні розвідки України.

Автомобіль, у якому був колаборант Андрій Короткий, вибухнув о 7:00 ранку. Зрадник добровільно перейшов на бік окупантів та видав росіянам списки працівників Запорізької АЕС з їхніми персональними даними, вказавши на тих, хто має проукраїнською позицією. Він також брав участь у репресіях співробітників станції й скоїв воєнні злочини проти мирного населення тимчасово окупованого Енергодару.

«Постійно організовував заходи, спрямовані на підтримку російської окупаційної армії. Як член партії Путіна «Единая Россия» очолював в Енергодарі так звану «раду депутатів», – йдеться в повідомленні управління розвідки.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», цього тижня в Мелітополі вибухнула автівка з трьома окупантами, причетних до жорстокого терору місцевого населення. У Бердянську вибухнула автівка судді-зрадника Віталія Ломейка, причетного до репресій українців в окупації.  

Тримають у СІЗО та закидають тероризм: що відомо про долю журналістів, яких ворог затримав минулоріч у Мелітополі  

Джерело

Новини Запоріжжя