У Запоріжжі затримали підозрюваного у вбивстві чиновника Максима Денщика

У Запоріжжі затримали підозрюваного у вбивбстві чиновника Максима Денщика.

У Запоріжжі затримали підозрюваного у вбивбстві чиновника Максима Денщика. Фото: facebook.com/maxim.denschik.3

У Запоріжжі затримали першого підозрюваного у справі вбивства відстороненого директора департаменту правового забезпечення міськради Максима Денщіка, якого 11 червня розстріляли біля під’їзду.

Як повідомила колишня заступниця голови Запорізької ОВА Злата Некрасова, у Запоріжжі ГУ Національної поліції затримало першого підозрюваного у вбивстві Максима Денщика. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

— Мелітопольське ОЗУ пов’язане з Гришиним, Прасолом та іншими. Це лише початок гучних арештів. Поки влада на місцях покриває цю зграю, в нашому місті свавілля лише розростатиметься… Гришин, Прасол та інші (не буду називати хто ще фігурує, це для вас буде сенсація) це просто виконавці всього беззаконня, а ось хто за цим стоїть у владі… ось це і є найцікавіше та страшніше, — заявила колишня депутатка.

У Запоріжжі затримали підозрюваного у вбивстві чиновника Максима Денщика.У Запоріжжі затримали підозрюваного у вбивстві чиновника Максима Денщика. Фото: instagram.com/zlata_nekrasova111

У Запоріжжі затримали підозрюваного у вбивстві чиновника Максима Денщика.У Запоріжжі затримали підозрюваного у вбивстві чиновника Максима Денщика. Фото: instagram.com/zlata_nekrasova111

За словами Некрасової, у справі є багато нюансів, які поки що ніхто не може розголошувати.

Нагадаємо, що вранці 11 червня біля під’їзду багатоповерхівки в одному з районів міста з вогнепальної зброї стріляли у колишнього директора департаменту правового забезпечення Максима Денщіка, якого відсторонили від займаної посади після зміни керівництва міськради. Потерпілий помер від поранень під час реанімаційних заходів у лікарні.

Голова Запорізької ОВА Іван Федоров та пані секретар міськради Регіна Харченко прокоментували резонансне вбивство. Більш детально про це за посиланням.

Джерело

Новини Запоріжжя