У Запоріжжі встановлюють тип снаряду, яким росіяни вночі атакували місто

У Запоріжжі змінили час продажу алкогольних напоїв.

У Запоріжжі змінили час продажу алкогольних напоїв. Фото: t.me/zap_gp_gov_ua

Ввечері 22 вересня армія РФ завдала три удари по Запоріжжю та шість по Запорізькому району. Проте говорити, чим саме противник атакував обласний центр, наразі зарано. Поліція проводить експертизу та встановлює тип снаряду. 

— Ворог атакує цивільні об’єкти і тому під час повітряної тривоги прохання не нехтувати засобами безпеки і перебувати в безпечних місцях. На зараз поліція встановлює тип снаряду, яким було здійснено удари по місту. Треба дочекатися результати експертизи, — Про це під час брифінгу на місці одного з влучань сказав перший заступник голови ОВА Руслан Мовчан.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Заступник голови ОВА додав, що ворог наносить удари нетрадиційними засобами ураження. 

Станом на зараз, відомо про 21 людей, які постраждали, 5 з них — госпіталізовані. Всім надана первинна допомога, загрози життю немає. 

За медичною допомогою після нічної атаки росіян звернулася тринадцять жінок та вісім чоловіків. Після огляду та надання першої допомоги більшість травмованих продовжать лікуватися вдома.

Наразі в лікарні залишаються дві жінки: 94 та 23 років — медики оцінюють їхній стан як середньої тяжкості і дають сприятливі прогнози до одужання.

Джерело

Новини Запоріжжя