У горах Румунії туристи виявили останки мешканця Запоріжжя

У горах Румунії туристи виявили останки мешканця Запоріжжя.

У горах Румунії туристи виявили останки мешканця Запоріжжя. Фото: dpsu.gov.ua

В горах на території Румунії, неподалік кордону з Україною, туристи натрапили на останки людини в зимовому одязі. Їх виявили у важкодоступних горах навпроти ділянки відділу прикордонної служби «Шибени» Івано-Франківської області.

За попередніми даними, загиблий — 35-річний мешканець Запоріжжя. За зовнішніми ознаками тіло пролежало там тривалий час. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У горах Румунії туристи виявили останки мешканця Запоріжжя.У горах Румунії туристи виявили останки мешканця Запоріжжя. Фото: dpsu.gov.ua

Повідомляється, що з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну це вже 24 зафіксований випадок, коли український чоловік призовного віку загинув на кордоні України з країнами Європейського союзу.

Прикордонники розповіли, що зазвичай чоловіки-ухилянти намагалися нелегально потрапити в країни, де немає війни та, за іронією долі, гинули під час такою подорожі. Подекуди небезпечний маршрут за великі гроші пропонують злочинці, які наживаються на організації незаконного переміщення осіб через кордон.

Джерело

Новини Запоріжжя