Стали відомі імена дітей, які загинули вчора під час ракетного удару по Вільнянську — Новини Запоріжжя

Увечері 29 червня військові російської терористичної армії завдали удар по центру Вільнянська. А за лічені хвилини вчинили повторний обстріл міста. Внаслідок ворожого обстрілу загинули 7 мирних мешканців, в тому числі троє дітей.

Серед загиблих 10-річна Дарина Бардаченко. Дівчинка померла у машині «швидкої допомоги» внаслідок отриманих численних травм, про це розповіла Марина Воловик, заступниця директора Департаменту охорони здоров’я Запорізької ОВА у коментарі «Суспільному».

«Загинула учениця 5-А класу Бардаченко Дарінка. Вона була доброю, чуйною, відвертою, товариською дівчинкою. Відповідальна учениця та любляча донька, єдина в родині. Словами важко передати біль втрати…», – написали на сторінці ліцею «Потенціал» де вчилась дівчинка.  

Російський ракетний удар також забрав життя 15-річного Іллі Горохолінського. Про це повідомили на сайті ліцею «Успіх». Хлопець був випускником 9 класу.

«Ілля був цілеспрямованим учнем. Брав активну участь у громадському житті ліцею та класу. Сьогодні ми його згадуємо, як скромного, веселого й товариського хлопця. Він був завжди щирим й відвертим у стосунках з однолітками та вчителями. Користувався повагою серед учнів та вчителів», – згадують про Іллю в ліцеї.

Загинула також 17-річна Ніколетта Бондаренко. Тітка загиблої дівчинки Юлія Данілюк розповіла «Суспільному», що дівчина працювала у МАФі з шаурмою. На момент удару вона перебувала на робочому місці:

«Мати її опізнала по двом татуюванням. Одне з них на руці – було написано «I love you mam». Тіло повністю обгоріло. Це було пряме попадання. Загинула вона і її напарниця. Вона була добра, весела. Була світлою дитиною. Вона мала багато друзів, завжди радісна та усміхнена… Єдина дитина у сім’ї», – розповіла Юлія.

«Уламок пройшов через ліву скроню»: стало відомо про стан дітей, які постраждали під час обстрілу Вільнянська

Джерело

Новини Запоріжжя