Слайсери ― професійні прилади для ідеальної нарізки продуктів

Слайсери або скиборізки – це пристрої для тонкого нарізання різних видів продуктів. Вони незамінні в кафе, ресторанах, їдальнях та продуктових магазинах, де потрібно швидко виконати великий обсяг роботи. Щоб купити слайсер професійний, який підійде для вашої кухні, потрібно розібратися в його видах та особливостях роботи.

Слайсери: різновиди техніки для нарізання продуктів

В залежності від управління професійні слайсери поділяються на три типи:

  • ручні – подача та нарізання відбуваються за допомогою кухаря;
  • напівавтоматичні – лезо ножа обертає електродвигун, а каретку для продуктів пересуває оператор;
  • автоматичні – можуть бути з ручною чи автоматичною подачею продуктів, проте нарізання відбувається самостійно.

Професійні слайсери, купити які можна в магазині Gastro24, зазвичай мають додаткові особливості. Так, прилади для нарізання риби комплектуються плаваючою кареткою, для м’яса – гострим хромованим ножем з тонкими зубчиками, для сиру – ріжучою частиною з тефлоновим покриттям. Їх необхідно враховувати, щоб максимально оптимізувати роботу кухні та отримати гарно нарізані продукти.

Як обрати слайсер для професійної кухні

Широкий модельний ряд професійних слайсерів може стати проблемою, коли необхідно швидко вибрати пристрій для своєї кухні. Щоб не помилитися, варто спиратися на декілька критеріїв:

  • діаметр – він має на чверть перевищувати товщину продукту, який планується нарізати;
  • матеріал ножа – бувають з нержавіючої та хромованої сталі, а також з тефлоновим покриттям для обробки сиру;
  • потужність – чим вищий показник, тим краще пристрій справляється з товстими та в’язкими продуктами;
  • обсяг роботи – функціональні можливості пристрою повинні відповідати потребам конкретного закладу, наприклад ресторанам підійде автоматичний слайсер;
  • додаткові функції – моделі можуть бути оснащені висувною кареткою чи точилом для дискового ножа.

Слайсери професійні купити вигідно можна, лише врахувавши усі зазначені параметри. Адже завдяки ним можна підібрати модель, яка буде відповідати потребам конкретного гастрономічного закладу або виробництва. Це не тільки покращить ефективність і швидкість роботи, а й надасть привабливого вигляду продуктам.

В магазині Gastro24 представлений широкий вибір професійних слайсерів, характеристики яких здатні задовольнити потреби найвибагливіших клієнтів. За додатковою інформацією можна звернутися до менеджерів служби підтримки.

Новини Запоріжжя