Шість авіаударів, влучання удвох районах та постраждалі діти: стали відомі подробиці нічної атаки на Запоріжжя, – ВІДЕО — Новини Запоріжжя

У понеділок, 23 вересня, російські війська обстріляли Запоріжжя і Запорізький район. Ворог почав обстріл приблизно о дев’ятій годині вечора — вгатив по Комишувасі за 15 кілометрів від Запоріжжя, а приблизно з одинадцятої ночі почав обстріл обласного центру. Одна людина загинула, сім постраждали.

Про це в етері телемарафону «Єдині новини» розповів голова Запорізької ОВА Іван Федоров.

За попередніми даними, ворог завдавав по Запоріжжю шість авіаційних ударів КАБами, постраждало сім людей, в лікарнях перебувають четверо поранених. Влучання зафіксовані в Комунарському та Шевченківському районах.

47-річний чоловік загинув, а його 83-річна мати поранена внаслідок влучання в приватний будинок в Шевченківському районі. Будинок родини зруйновано повністю.

В Шевченківському районі авіаудар прийшовся на подвір’я приватного сектору, травмовано 15-річного хлопця. В Комунарському районі постраждала 13-річна дівчина.

Ворог поцілив по обʼєкту критичної інфраструктури. Зайнялася пожежа, яку оперативно погасили, постраждав один співробітник підприємства.

Пошкоджено понад 70 багатоквартирних будинків, об’єкти соціальної сфери та інфраструктури в Шевченківському, Олександрівському та Комунарському районах міста Запоріжжя.

Вісім авіаційних ударів прийшлося по Комишувасі. Наразі інформація про постраждалих звідти не надходила.

Вдарили по обʼєкту критичної інфраструктури: у мерії розповіли подробиці чергових ракетних ударів по Запоріжжю

Джерело

Новини Запоріжжя