Російські обстріли залишають жителів Запоріжжя та району без світла: з початку тижня відновили живлення понад 20 тисяч будинків — Новини Запоріжжя

З вечора неділі російські загарбники щодня завдають авіаударів по Запоріжжю та Запорізькому району. Від ворожих обстрілів пошкоджень зазнають енергомережі.

Про це повідомляє ПАТ «Запоріжжяобленерго».

Загалом від початку цього тижня енергетики відновили енергоживлення для понад 20 тисяч родин Запоріжжя та Запорізького району.

«Аби якомога швидше повернути людям світло, працюємо 24/7: лагодимо повітряні лінії електропередачі і в приватному секторі, і високовольтні, замінюємо пошкоджені електроопори, ремонтуємо вводи до будинків», — зазначають в обленерго.

Вчора ремонтні бригади повернули світло 50 родинам у Запоріжжі, будинки яких знеструмлювалися минулої ночі через російські обстріли.

Також енергетики усунули низку технологічних порушень в електромережах Запорізького району та заживили загалом 1 627 абонентів у 18 населених пунктах.

Станом на 8 ранку 27 вересня внаслідок бойових дій на прифронтових територіях Запорізької області без енергопостачання залишається 3 731 споживач.

Нарахували премій родичам на 1,8 мільйона гривень: посадовців оріхівської лікарні підозрюють у розтраті бюджетних коштів

Джерело

Новини Запоріжжя