Потужний вибух в окупованому Бердянську: підпілля ліквідувало суддю-зрадника, — ФОТО, ВІДЕО | Новини Запоріжжя

Близько 6:00 години ранку 2 жовтня в тимчасово окупованому Бердянську пролунав потужний вибух, внаслідок якого був ліквідований суддя-зрадник.

Про це повідомило Головне управління розвідки України.

«Бердянці повідомили про гучний звук та стовп чорного диму в районі рибзаводу. На місце події виїхали пожежники та швидкі окупантів», – повідомляла зранку очільниця Бердянської міської військової адміністрації.

Як повідомили в пресслужбі управління розвідки, вибухнула машина на вулиці Красних партізан у мікрорайоні Лиски неподалік порту. Під час вибуху в авто був Віталій Ломейко — суддя Чернігівського районного суду Запорізької області, який залишився в окупованому Бердянську та добровільно почав працювати на загарбників.  

«Доля Віталія Ломейка, який причетний до репресій українців в окупації та воєнних злочинів — нагадування усім зрадникам, що прислужування катам українського народу небезпечне для здоровʼя і життя», – повідомили у ГУР.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», 1 жовтня в тимчасово окупованому Мелітополі підпілля ліквідувало трьох російських військових, причетних до жорстокого терору місцевого населення.

Під час запеклого бою загинув захисник з Широківської громади

Джерело

Новини Запоріжжя