Окупанти перекидають техніку у Запорізьку область: планують штурмувати українські позиції — Новини Запоріжжя

У Запорізькій області росіяни почали перекидати на поле бою техніку, тому існує тенденція загострення ситуації на лінії бойового зіткнення.

Про це в етері українського телемарафону новин розповів речник оперативного угруповання військ «Таврія» Владислав Волошин.

За його словами, за останній час окупанти перекинули на Запорізькій напрямок щонайменше 25 багі, які можуть потенційно брати участь у штурмових діях. Відповідно на Запорізькому напрямку найближчим часом може початися загострення.

«За інформацією нашої розвідки, ворог збирає особовий склад штурмових груп у районі Приютного і отримав із резервної бази зберігання автомобільного транспорту Південного військового округу РФ 25 легких автомобілів-багі. Це говорить про те, що готуються штурмові дії», — зазначив Волошин.

Водночас у військ противника не фіксується снарядний голод, адже кількість застосованих боєприпасів у Херсонській та Запорізькій областях залишається на попередньому рівні — до двох тисяч снарядів на добу. Також окупанти не припиняють застосовувати безпілотники.

«Ситуація стабільна, але може ускладнитися в будь-який момент», — додав Волошин.

Біля Роботиного Запорізької області відбили три штурми російських загарбників

Джерело

Новини Запоріжжя