Окупаційна влада Запорізької області змушує працівників писати відмови від заборгованої по зарплатні — Новини Запоріжжя

На тимчасово окупованій частині Запорізької області вже давно існує проблема з виплатами зарплат. Якщо після окупації населених пунктів загарбники заманювали людей на роботи високими заробітними платами, то нині люди працюють за копійки. А на деяких підприємствах взагалі зарплату не виплачують місяцями.

Про це повідомив Центр національного спротиву.

В Бердянську керівники комунальних підприємств «Горліфт» та «Бердянськвода», які охоче пішли на співпрацю з загарбниками, наразі отримали вказівку від окупаційної влади – зібрати у співробітників заяви про відмову від заборгованості по заробітної платні.

«Люди почали масово звільнятися із муніципальних підприємств. Зрештою, у КП на тимчасово окупованих територіях України й без цього критичний брак кадрів», – пише спротив.

Як раніше повідомляв «Перший Запорізький», в тимчасово окупованому Бердянську зараз великий дефіцит кадрів. Ситуація критична через нестачу працівників у ключових сферах міського життя. Проблема охопила медичну, освітню та комунальну галузі, що суттєво впливає на якість життя місцевого населення.

Беруть участь у репресіях та фальсифікують справи проти українців: повідомлено про підозру 13 зрадникам з Запорізької області

Джерело

Новини Запоріжжя