Обстріли Запоріжжя та області 23 вересня: 314 повідомлень про руйнування, пошкоджені будинки, офіси та дитсадок, — ФОТО — Новини Запоріжжя

23 вересня російські військові вкотре здійснили масовану атаку по території Запорізької області. Окупанти завдали 321 удар по Запоріжжю та інших містах і селах Запорізького та Пологівського районів.

Про це повідомляє Національна поліція Запорізької області.

Уночі військові РФ завдали шість авіаційних ударів (попередньо КАБами) по території Запоріжжя. Загинув чоловік, за останніми даними, травмовано дев’ять людей, троє знаходяться у лікарні, серед них є двоє дітей.

Влучання прийшлися по об’єктах цивільної інфраструктури. Вибуховою хвилею та уламками пошкоджені транспортні засоби, гаражні та офісні приміщення, дитсадок, заклади торгівлі, харчування.

Крім обласного центру ворог завдав ракетних ударів, вгатив з авіації, застосував БпЛА, вдарив з РСЗВ та артилерії по Ростущому, Комишувасі, Кушугуму Запорізького району, Левадному, Гуляйполю, Новоандріївці, Роботиному, Малій Токмачці та Малинівці Пологівського району.

Поліцейські зареєстрували 314 повідомлень про пошкодження та руйнування. Відкриті кримінальні провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни Кримінального кодексу України (ч. 1 ст. 438).

Російські війська атакували біля Новоандріївки на Оріхівському напрямку

Джерело

Новини Запоріжжя