Нічого собі: у Запоріжжі почали демонтувати потворні вивіски «Демоса» (відео)

Нічого собі: у Запоріжжі почали демонтувати потворні вивіски "Демоса".

Нічого собі: у Запоріжжі почали демонтувати потворні вивіски "Демоса". Фото: facebook.com/blagoustr

Багато запорожців довгі роки чекали на те, щоб навпроти торговельного центру «Україна» зняли потворні вивіски «Демоса», які рясніють сотнями тисяч ліхтариків. І ось сталося, незабаром будинок повинні очистити від цієї зовнішньої реклами та «закладу».

Так, як RADA.zp.ua повідомила читачка, сьогодні, 2 липня, у Запоріжжі почали демонтувати незаконно розміщення рекламних конструкцій по вулиці Лермонтава, 10 (прямо навпроти ТЦ «Україна» з входу «Сільпо»).

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Варто зазначити, що довгий час запорожці скаржилися на яскраву ілюмінацію, рекламні щити, які закривають половину будинку в центрі міста.

Ще у квітні 2021 року інспекція розпочала роботу над документами та організацією оформлення матеріалів для ухвалення відповідного рішення, яке дозволить привести фасад будинку у належний стан.

Раніше ми також писали, що в січні 2020 року двом членам фінансової піраміди «Демос» обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою в Києві. Банда шахраїв працювала у Запоріжжі більше 10 років і весь час залишалася безкарною. За цей час вони обдурили городян більше, ніж на 100 мільйонів гривень. Брали у людей гроші під відсотки і не повертали їх, не платили податки, скуповували крадене, тощо.

Джерело

Новини Запоріжжя