На війні загинув єдиний син очільниці міста Вільнянськ — Новини Запоріжжя

Під час бойових дій поблизу селища Піщане Харківської області загинув Ігор Мусієнко. Захиснику було всього 38 років. Без батька залишились три доньки.

Про це повідомили у Вільнянській міській раді.

Ігор народився та виріс у Вільнянську. Після закінчення школи, вступив до Криворізького ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, а потім здобував освіту у Бердянському університеті менеджменту та бізнесу. У 2006-2007 роках проходив строкову службу у повітряних силах ЗСУ у військових частинах Харкова та Запоріжжя.

У цивільному житті чоловік працював на місцевих підприємствах «Ритм» та «Укренерго». Проходив службу в Державній кримінально-виконавчій службі України на посаді молодшого інспектора відділу нагляду та безпеки у званні старшого сержанта Софіївської виправної колонії № 55, а потім працював старшим інженером відділу інженерно-технічних засобів охорони зв’язку та інформатизації.

У липні минулого року Мусієнко мобілізували. Він був стрільцем-помічником гранатометника другого стрілецького відділення другого стрілецького взводу другої стрілецької роти.

26 червня під час ворожого артилерійського обстрілу Ігор отримав численні осколкові поранення, несумісні з життям.

«Всі ми пам’ятаємо Ігоря, як веселого, усміхненого, щирого і доброго чоловіка, який був сповнений любові до своєї мами, дружини, доньок та України. Його поважали та любили за мужній характер, життєрадісність та цілеспрямованість. Він був надійним товаришем та вірним побратимом, відрізнявся стійкістю характеру та силою духу», – повідомили у міськраді.

Ігор був єдиним сином Наталії Мусієнко, очільниці міста Вільнянськ. У чоловіка залишилась дружина та три доньки – Олександра, Марія та Дарина.

Спочатку допомагав військовим, а потім приєднався до їх лав: на війні загинув мешканець Широківської громади

Джерело

Новини Запоріжжя