На Оріхівському напрямку окупанти намагаються вибити українські підрозділи з позицій: відбулося шість атак — Новини Запоріжжя

На Оріхівському напрямку окупанти і надалі намагаються вибити українські підрозділи з позицій. Шість атак росіян не мали успіху в районах П’ятихаток, Роботиного та в напрямку Новоандріївки і Новоданилівки.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні 20 вересня.

На Гуляйпільському напрямку ситуація суттєвих змін не зазнала. Агресор завдавав авіаударів по районах населених пунктів Кам’янське, Комишуваха, Новояковлівка, Юльївка та Малокатеринівка.

Протягом минулої доби на всьому українському фронті зафіксовано 226 бойових зіткнень. Нові втрати російських загарбників склали 1340 осіб.

Також українські воїни знешкодили 20 танків, 39 бойових броньованих машин, 35 артсистем, два засоби протиповітряної оборони, 52 БпЛА оперативно-тактичного рівня, одну крилату ракету, 59 автомобілів та шість одиниць спецтехніки ворога.

19 вересня ворог 288 разів обстріляли Запорізьку область, пошкоджені будинки, підприємство та складські приміщення. Зафіксовано 45 повідомлень про руйнування.

У Запоріжжі затримала демобілізованого строковика ЗСУ, який працював на воєнну розвідку РФ, — ФОТО

Джерело

Новини Запоріжжя