Market by mono: монобанк запускає власний маркетплейс 21 жовтня

market by mono: монобанк запускає власний маркетплейс 21 жовтня

market by mono: монобанк запускає власний маркетплейс 21 жовтня фото: slovoidilo.ua

Запуск нового маркетплейсу під назвою market by mono від monobank запланований на 21 жовтня. На старті проєкту будуть представлені три категорії товарів: ґаджети, смартелектроніка та комп’ютерна техніка.

Клієнти зможуть купувати техніку без переплат та прихованих тарифів за програмою «Покупка частинами», повідомив співзасновник monobank Олег Гороховський.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Маркетплейс обіцяє простоту, впевненість, економію часу та гарне ставлення до покупців. Для партнерів підготовлені особливі тарифи, які, за словами Гороховського, в 3-5 разів нижчі, ніж у конкурентів. Рівень співпраці та підтримки буде простим і без зайвих комунікацій.

— Market by mono — це наша спроба зробити щось особливе в e-commerce. Судити його суворо відразу не варто — він ще зовсім новий, і попереду довгий, складний шлях. Ми хочемо дати клієнтам те, що вони очікують від сервісу, — зазначив співзасновник monobank Олег Гороховський.

Нагадаємо, що monobank — це мобільний застосунок та спільний банкінг-проєкт Універсал Банку Сергія Тігіпка і IT-компанії Fintech Band, який був запущений у листопаді 2017 року. Він позиціонує себе як перший мобільний банк в Україні без відділень.

Fintech заснували колишні топменеджери ПриватБанку, зокрема ексголова правління Олександр Дубілет та його син Дмитро. У серпні 2021 року Гороховський повідомив, що вартість monobank перевищила $1 мільярд.

Раніше, ми писали про те, що клієнти Monobank, у яких банківська картка Mastercard, отримали повідомлення, що до Нового року їм треба замінити картки на Visa. 

Джерело

Новини Запоріжжя