Лікарі розповіли про стан постраждалих від нічних ударів по Запоріжжю: госпіталізовані двоє дітей та літня жінка — Новини Запоріжжя

В лікарні після вчорашніх обстрілів Запоріжжя залишаються дві дитини 13 та 14 років, а також 83-літня жінка. Підлітків доставили до медзакладу з акубаротравмою. Вони знаходилися недалеко від епіцентру вибуху та були травмовані через ударну хвилю.

Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація.

«Діти будуть оглянути ЛОРом з приводу можливих травмувань барабанної перетинки, підтвердження або виключення черепно-мозкової травми. З великою долею вірогідності з ними все буде добре», — повідомив лікар Сергій Михайлович.

Також була госпіталізована 83-річна жінка. Вона отримала травми від уламків скла та побутових предметів.

«Жінка має множинні уламкові сліпі поранення лівої привушної ділянки, спини, правої та лівої сідниць. Їй надана хірургічна допомога. Зроблена первинна хірургічна обробка ран. Постраждала знаходиться під наглядом хірургів», — повідомила лікарка Олена Святославівна.

Нагадаємо, ввечері та вночі російська загарбники завдали авіаударів по Запоріжжю та Запорізькому району. Відомо про одного загиблого в обласному центрі, ще дев’ять людей постраждали, три людини знаходяться у лікарні, серед них є двоє дітей. Ракетні та авіаційні обстріли Запоріжжя розслідують як порушення законів та звичаїв війни.

Російські війська атакували біля Новоандріївки на Оріхівському напрямку

Джерело

Новини Запоріжжя