Дохід щомісяця сягав 300 тисяч гривень: у Запоріжжі викрили організовану групу наркоділків, — ФОТО — Новини Запоріжжя

Трьох запоріжців підозрюю у продажі канабісу. За цінами «чорного ринку» їхній щомісячний дохід сягав близько 300 тисяч гривень. На них може чекати до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Про це повідомляє Національна поліція Запорізької області.

За даними слідства, 46-річна жінка, раніше вже судима за наркозлочин, залучила до незаконного «бізнесу» двох посібників. Заборонений «товар» вони продавали під час особистих зустрічей з клієнтами. Наркоділки використовували декілька мобільних телефонів та спілкувались заздалегідь обумовленою термінологією для конспірації.

Під час обшуків у них вилучили 256 зіп-пакетів та пакунок з наркотичним засобом (попередньо — канабіс), 80 «шишок» елітних сортів канабісу, а також 30 тисяч гривень, 4 200 доларів США і 400 євро, здобутих, ймовірно, злочинним шляхом. Все направили на експертизу.

Трьом наркоділкам повідомили про підозру за ч.ч. 1, 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, придбання, зберігання чи збут наркотичних засобів) Кримінального кодексу України. Жінку та одного зі збувачів затримали. Їм обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою із правом внесення застави.

Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом Запорізької обласної прокуратури.

Поліція показала фото після авіаудару по фермерському господарству в Запорізькій області, під час якого загинули троє працівників

Джерело

Новини Запоріжжя