Чотири авіаудари за три хвилини: подробиці нічного обстрілу Запорізького району, — ФОТО — Новини Запоріжжя

Вночі, 18 вересня, російські війська впродовж трьох хвилин завдали чотири авіаудари керованими авіабомбами по населених пунктах Запорізького району.

Про це повідомляє ДСНС у Запорізькій області.

У селі Юльївка ворог поцілив по території двох приватних домоволодінь, внаслідок чого сталося руйнування будинків та зайнялася пожежа. Вибуховою хвилею пошкоджені сусідні будинки та дві автівки. За однією з адрес у ході пошуково-рятувальних робіт бійці ДСНС дістали з-під завалів 74-річну загиблу жінку. Ще одна 67-річна жінка отримала травми. У двох випадках вогнеборці згасили загоряння.

У селищі Комишуваха сталося влучання у двоповерховий багатоквартирний будинок, внаслідок чого його частково зруйновано. Двоє людей отримали травми. У селі Григорівка ворожа авіабомба влучила по відкритій території поруч із багатоквартирним будинком.

Окрім цього у Гуляйполі внаслідок обстрілу загорівся дах житлового будинку на площі 20 квадратних метрів та суха трава на площі 60 квадратних метрів.

Нагадаємо, російські війська вдарили КАБами по Комишуваській та Новоолександрівській громадах Запорізької області. Загинула 74-річна жінка, постраждали дві 67-річні жінки та 29-річний чоловік. Двох жінок доставили в лікарню, чоловік від госпіталізації відмовився.

Війська РФ штурмували українські позиції біля трьох населених пунктів Запорізької області, завдавали авіаударів

Джерело

Новини Запоріжжя